Известие

Collapse
No announcement yet.

Запитване за смяна на мотор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запитване за смяна на мотор

Здравейте колеги пуснах подобна тема в раздел 164 за да сондирам мнение по въпроса дали мотора е добър или е несполучлив ,сега я пускам и тука в нашия раздел за да проуча според вас как би се отразила интервенцията върху 155.Става дума за поставяне на алфа 155 мотор от 164 2.0 турбо 8 клапана.Според мене без да се наливат грешни пари за да турбинираш туинспарка и в крайна сметка получаваш някакъв вид преправ може да се постави готов мотор и то без никакви проблеми ,само трябва да се установи дали си заслужава. По този въпрос искам и вашето мнение . Ако ви интересува да видите мотора за които става дума може да погледнете раздел 164 защото във форума не може да се побликуват едни и същи снимки на две различни места .Благодаря ви
    155 2.0 16v МY95 Sport

пусни линк към другата тема и снимките от форума!
    Иначе лично за мен този в6 турбо е тежък агрегат и не ми харесва динамиката му.
    Предпочитам 2.0 16 турбо от фиат купе/ ланча делта.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Чудя се доколко е презапасена конструкцията на 155 и дали няма да се поразпадне с такъв мотор.Може да ти се наложи да усилиш каросерията!
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        Мисля че ти се спи
        Питат те за 4 цилиндров мотор ти осука V6 така.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          Здравей колега не мога да пускам линкове ако не те затруднява и можеш го направи ти .Имам в предвид мотор от 164 2.0 турбо 8 клапана 4 цилиндъра ,а не в6.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

опс - моя грешка, вярно е 4 цилиндъра
            Ето темата - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=63348
            175 коне е като нов, но е DOHC, като ланчовия 8 клапанов мотор...
            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 00:39.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Да колега това е 8 клапановата двувалка на фиат и ланчиа ,но турбо вариант .Има го на ритмо типо темпра дедра и други изчадия от семейството Фиат
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Явно съм на добър път колеги вижте тука какво казва колегата мотора ще излезе явно добър както предполагах http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=63348
                Last edited by nicola 59; d.m.y г., 22:22. Основание: правиписни грешки
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

То беа "Ку 4-ки", то вижте ги, вижте им цените, вижте коя взех, то ги купувахме, внасяхме, правихме...... то теми осиновявахме.... Сега 164 -ки 8 V турбо... па пак глейте, кажете.... филми ! Колега, не, че нещо ама ти кой клас си ? Или то мечтите и фантазиите са допустими и при някой по-възрастни...
                  Е, глейте и тука къв филм е /от стр. 4 на темата ... почва/
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54602
                  Last edited by RASTIL; d.m.y г., 00:43.
                  To combat the low atmospheric pressure ...

Comment

Първоначално публикувано от RASTIL Покажи съобщение
                    То беа "Ку 4-ки", то вижте ги, вижте им цените, вижте коя взех, то ги купувахме, внасяхме, правихме...... то теми осиновявахме.... Сега 164 -ки 8 V турбо... па пак глейте, кажете.... филми ! Колега, не, че нещо ама ти кой клас си ? Или то мечтите и фантазиите са допустими и при някой по-възрастни...
                    Е, глейте и тука къв филм е /от стр. 4 на темата ... почва/
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54602
                    Здрасти би пич ти си бил скрит на около четеш ма не пишеш ха ха ха . Значи ку4ката я взеха по достойни момчета те ще я стягат .Сега си лежи кротко в Пазарджик и чака да се дави един ден с други ку4ки.Аз в момента си търся друга такава.Широкия калник Баце трябва да е,че ме кефи повече.
                    А за другото тия дни гледах и едно ГТВ ма се разочаровах малко ма това не ми пречи да купя и него имам не изживяно детство ха ха ха . И понеже имам и 3 155 ци а иде зима и току виж до печката с тежко вино и овчи пържоли може на едната да и сменя мотора за кеф бе пич ,аз съм монтьор . Кажи ако знаеш нещо за мотора щото иначе така сладко как си гукаме правим спам .

A за филма който почва от 4 та страница сега подготвям и 2 ра серия ма разбирай ме човешки не мога едновременно да се занимавам с 164 ки, ГТВ та 156 ци V6, 155 ци и да пиша сценарии за филм. Нямам толкова време бе пич.
                    Last edited by nicola 59; d.m.y г., 01:01. Основание: правописни грешки
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Пак се зайграхте.....темата за кучките до никъде не докарахте......айде да ви видим сега до къде...
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Пак се зайграхте.....темата за кучките до никъде не докарахте......айде да ви видим сега до къде...
                        Как да не са я докарали Боби-Ку4ката от Никола е в Пазарджик от доста време и смеем да твърдим,че в много добро състояние!

П.С-Колегата Никола е много сериозен!
                        155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4